Καθαρές οι εξετάσεις του Ερικσεν: «Η καρδιά του σταμάτησε, δεν ξέρουμε γιατί κατέρρευσε» λέει ο γιατρός της Δανίας

Ο Κρίστιαν Έρικσεν παραμένει σε νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, αλλά τα νέα είναι πολύ θετικά για τον ίδιο.

Ο Δανός άσος που κατέρρευσε λίγο πριν το ημίχρονο του αγώνα με την Φινλανδία για το EURO 2021, είναι καλά στην υγεία του με τους γιατρούς να μην έχουν καταφέρει να βρουν από τι προήλθε η πτώση του. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο γιατρός της εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπέσεν, οι εξετάσεις είναι όλες καθαρές. Ωστόσο, αυτός είναι και ο λόγος που ο Έρικσεν παραμένει στο νοσοκομείο, μέχρι να καταφέρουν οι γιατροί να καταλήξουν σε κάποιο συμπέρασμα.

«Ο Έρικσεν είναι ακόμη στο νοσοκομείο Rigshospitalet για περαιτέρω εξετάσεις. Ακόμη δεν υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο χορτάρτι το Σάββατο. Γι’ αυτό και είναι ακόμη στο νοσοκομείο. Για να βρούμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Τη στιγμή που μιλάμε και κάτω από τις συνθήκες που γνωρίζουμε. ο Έρικσεν είναι καλά. Όλες οι εξετάσεις που του έχουν γίνει είχαν κανονικά αποτελέσματα. Είναι ξύπνιος και απαντάει γρήγορα και καθαρά. Η καρδιά του χτυπάει ξανά.

»Η καρδιά του σταμάτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να βρούμε τι πραγματικά έγινε. Είχε φύγει όμως. Ευτυχώς μετά από μία απινίδωση επανήλθε. Πόσο κοντά φτάσαμε στο μοιραίο; Πραγματικά δεν ξέρω. Οι εξετάσεις του είναι όλες καλές δεν έχουμε ακόμα απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις», ανέφερε ο Μόρτεν Μπέσεν, γιατρός της εθνικής Δανίας σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε.

Πηγή: iefimerida.gr