«Καλή επιτυχία» στους υποψήφιους των πανελλαδικών από τον Χρήστο Κέλλα!

«Καλή επιτυχία και καλή δύναμη» ευχήθηκε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, δηλώνοντας:

«Για δεύτερη χρονιά οι μαθητές μας διαγωνίζονται στις πανελλαδικές εξετάσεις έπειτα από μία μακρά περίοδο, που κύλησε σε ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες, εξαιτίας της πανδημίας. Οι ανάγκες του εκπαιδευτικού έργου μέσω τηλεδιασκέψεων, στις οποίες κλήθηκαν να ανταποκριθούν εκπαιδευτικοί και μαθητές, ήταν πρωτοφανώς απαιτητικές και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες και όλους!

Και φέτος, παρά τις αντιξοότητες, είναι βέβαιο ότι, τόσο η μαθητική, όσο και η εκπαιδευτική κοινότητα, θα δουν τους κόπους τους να δικαιώνονται, καταγράφοντας επιτυχίες και δίνοντας νέα πνοή στα πανεπιστήμια της χώρας. Η αγωνιστικότητα, η εργατικότητα και η καταξίωση, σε δύσκολες συνθήκες, ενυπάρχουν στον γενετικό κώδικα των Ελλήνων!

Όσοι υποψήφιοι δεν δουν τις προσπάθειές τους να δικαιώνονται, οφείλουν να δώσουν ξανά τη μάχη είτε στις πανελλαδικές, είτε σε όποιον άλλο τομέα τους επιτρέψει να δημιουργήσουν, διαμορφώνοντας ευνοϊκές προϋποθέσεις για το μέλλον τους. Άλλωστε, μόνη χαμένη μάχη είναι εκείνη που δεν δώσαμε!

Εύχομαι σε καθέναν και καθεμιά, ολόψυχα, διαύγεια, έμπνευση, επιτυχία και, ασφαλώς, χαμόγελα στις οικογένειές τους, οι οποίες δοκιμάστηκαν αναλόγως την τελευταία διετία».