Νέες διακρίσεις – συμμετοχές για αθλήτριες της Γ.Ε. “ΦΘΙΑ” στο Διασ. Πρωτάθλημα Κ18 στο Αλκαζάρ

Με Φαρσαλινές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, στο Αλκαζάρ της Λάρισας το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18.

Σε αυτό συμμετείχαν και διακρίθηκαν τρεις Φαρσαλινές αθλήτριες Κυριακή Τορμούσογλου και Εύα Χαμορούσου και η Ελένη Βασιλείου,  της Γ. Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ”.

Συγκεκριμένα την 5η θέση κατέλαβε η Εύα Χαμορούσου στο αγώνισμα της σφαίρας με βολή στα 9,52μ, ενώ η ίδια αθλήτρια συμμετείχε και στα 100μ, για πρώτη φορά φέτος και κάνοντας επίδοση 14,81 δευτερόλεπτα.

Η Κυριακή Τορμούσογλου αγωνίστηκε τρέχοντας στα 200μ, όπου βελτίωσε την επίδοσή της κατά 30 δευτερόλεπτα, σε σχέση με το διασυλλογικό πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών, κάνοντας χρόνο 31,03 δευτερόλεπτα.  Συμμετείχε και στο μήκος, αλλά είχε την ατυχία το αγώνισμα να διεξάγεται με διαφορά λίγων λεπτών από την κούρσα των 200μ, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί κάτω από πίεση χρόνου, χάνοντας την 1η της προσπάθεια στο μήκος.

Η Έλενα Βασιλείου συμμετείχε στο μήκος και στον ακοντισμό.

Ο προπονητής των κοριτσιών, ΚΦΑ Γιώργος Μπακαλόπουλος και υπεύθυνος του Αθλητικού Σωματείου “ΑΠΙΔΑΝΟΣ”, συγχαίρει τις αθλήτριές του για την προσπάθειά τους.