Ηράκλειο: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 44χρονη Γλυκερία

Με το χειρότερο τρόπο γράφτηκε ο επίλογος του εμβολιασμού για την 44χρονη Γλυκερία από το Ηράκλειο που σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Η 44χρονη γυναίκα νοσηλευόταν με θρομβοπενία μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca, όπως αναφέρει το ertnews.gr.

Οι γιατροί προχώρησαν τις τελευταίες μέρες σε όλα τα τεστ που ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο προκειμένου να πιστοποιηθεί ο εγκεφαλικός θάνατος. Τα τεστ ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα, στη συνέχεια ενημερώθηκε και επισήμως η οικογένεια και σήμερα το πρωί οι γιατροί αποσυνέδεσαν την άτυχη 44χρονη από τα μηχανήματα.

Η Γλυκερία, μητέρα τριών παιδιών, 8, 10 και 12 ετών, είχε εμβολιαστεί στις 6 Μαϊου, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με έντονη κεφαλαλγία που οφειλόταν στο σπάνιο σύνδρομο της θρομβοπενίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Με ιδιαίτερη θλίψη αναφέρουμε μετά από πολυήμερη μάχη, την κατάληξη της ασθενούς Μ.Ε. 44 ετών στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ. Η ώρα θανάτου προσδιορίζεται στις 30/5/2021 και ώρα 23.05 μ.μ., ως ώρα πιστοποίησης εγκεφαλικού θανάτου. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια για την απώλειά της και ευχόμαστε ολόψυχα καλή δύναμη και κουράγιο σε όλη την οικογένεια».