Θεμελιώθηκε το νέο υπερσύγχρονο κτίριο του «Θεραπευτηρίου Ασκληπιείο Λάρισας»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή αγιασμού θεμελίων του νέου, υπερσύγχρονου κτιρίου του «Θεραπευτηρίου Ασκληπιείου Λάρισας», όπου θα μεταστεγαστεί η υπάρχουσα κλινική.

Την τελετή αγιασμού τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, οι βουλευτές του Νομού Λάρισας, κύριοι Χρήστος Κέλλας και Βασίλης Κόκκαλης, ο βουλευτής του Νομού Μαγνησίας, Χρήστος Μπουκώρος, ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας, Ντίνος Διαμάντος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, ο συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, Κώστας Παππάς, εκπρόσωποι της Alpha Bank, η οποία χρηματοδοτεί το έργο, καθώς και ο διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Θεσσαλίας, Τάσος Λάππας.

Επίσης παρέστησαν εκπρόσωποι των βουλευτών Νομού Λάρισας, κυρίου Μάξιμου Χαρακόπουλου και της κυρίας Λίτσας Λιακούλη, εκπρόσωποι φορέων, ιατροί και φίλοι.

Πρόκειται για ένα μεγάλο επενδυτικό έργο, που έρχεται για να αφήσει το στίγμα του στον τομέα της Υγείας και να προσφέρει άμεσα δεκάδες νέες θέσεις εργασίας.

Η ανέγερση του τετραώροφου κτιρίου της κλινικής, άνω των 7.000 τ.μ., υπερσύγχρονων προδιαγραφών, στο οποίο θα μεταστεγαστεί και θα επεκταθεί η κλινική «Θεραπευτήριο Ασκληπιείο Λάρισας», βάση του εγκεκριμένου από το Υπουργείο Υγείας λειτουργικού της πλαισίου, προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς κι αναμένεται σύντομα να αποτελέσει βασικό πυλώνα στον τομέα της Υγείας, καλύπτοντας τις ανάγκες ολόκληρης της Θεσσαλίας.