Στο Αθανάσιο Διάκο Φωκίδας η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων

Η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων (νέος σύλλογος – πρώην ΓΣΦ ΣΚΑΚΙ) εγκαινιάζει τη λειτουργία της με τη συμμετοχή σε μια μεγάλη εκδήλωση, στο 1ο Σκακιστικό Αντάμωμα που θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Ιουνίου στο πανέμορφο ορεινό χωριό της Φωκίδας Αθανάσιο Διάκο, τη γενέτειρα του Ήρωα του 1821.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της κοινότητας του Αθανάσιου Διάκου και είναι αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος η ιστορική ομάδα του Πειραϊκού, η ΑΕΚ, ο πρόσφατα αναγεννημένος Παναθηναϊκός και η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων. Τα ονόματα των αντιπάλων αποτελούν μεγάλη τιμή και δικαίωση για τη συνεχή προσπάθεια των Φαρσαλινών σκακιστών τα τελευταία έτη.

Το φιλικό σκακιστικό τουρνουά θα γίνει με τη μορφή του Φάιναλ Φορ. Την πρώτη μέρα οι ‘αντίπαλοι” θα αγωνιστούν έπειτα από την  κλήρωση που θα γίνει, ενώ την Κυριακή θα παίξουν μεταξύ τους νικητές αλλά και ηττημένοι.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι το γνωστό ζαχαροπλαστείο “ΧΑΛΒΑΣ ΑΡΧΟΝΤΗ” με τον εξαιρετικό χαλβά Φαρσάλων που θα απολαύσουν όλοι οι συμμετέχοντες.