Κηδεύεται σήμερα ο πρώην Δήμαρχος Ενιπέα Φαρσάλων Γεώργιος Λαυδής

Έφυγε χθες από την ζωή ο πρώην Δήμαρχος Ενιπέα Φαρσάλων κ. Γεώργιος Λαυδής σε ηλικία 70 ετών. Ο εκλιπών είχε πλούσια αυτοδιοικητική πορεία και συμμετοχή στα κοινά και θήτευσε ως Δήμαρχος Ενιπέα με την έναρξη του σχεδίου “Καποδίστριας” για δυο τετραετίες (1999-2006).

Διετέλεσε ακόμα τα έτη 1983-1988 Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Δόξα Υπέρειας Φαρσάλων και από το (1990-1998) Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αχιλλέας Φαρσάλων, όπου την περίοδο εκείνη αγωνιζόταν στην Δ’ Εθνική Κατηγορία.

Για την απώλεια του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων κ. Κων/νος Δαμιανός πραγματοποίησε χθες έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, όπου εκδόθηκε συλλυπητήριο ψήφισμα για τον θανόντα πρώην Δήμαρχο Ενιπέα, Λαυδή Γεώργιο.

Συγκεκριμένα το Σώμα αποφάσισε:

-Να εγκρίνει την έκδοση συλλυπητηρίου ψηφίσματος

-Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του αποβιώσαντος.

-Η κηδεία να γίνει με δαπάνη του Δήμου

-Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δήμου, στην εξόδιο ακολουθία

-Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος

-Να αποσταλεί το ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

“Η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Λαυδή. Ο Γιώργος Λαυδής διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος στον Αχιλλέα Φαρσάλων με πολύ επιτυχημένη πορεία ενώ ήταν ένας πολυδιάστατος άνθρωπος που προσέφερε τα μέγιστα στην αυτοδιοίκηση και τον αθλητισμό της Επαρχίας Φαρσάλων. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει”.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΟΞΑΣ ΥΠΕΡΕΙΑΣ

“Η ομάδα της Δόξας Υπέρειας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του συχωριανού τους Γεωργίου Λαυδή, ο οποίος έχει διατελέσει επί σειρά ετών ως πρόεδρος της ομάδας του χωριού και έχει προσφέρει στον σύλλογο.”

Η Κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Κων/νου & Ελένης στην Υπέρεια Φαρσάλων.