Διακρίσεις Φαρσαλινών αθλητών στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου Κ-16

Σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν τρεις Φαρσαλινοί αθλητές στο διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου στην κατηγορία Κ16 που διεξήχθη στο Αλκαζάρ. Οι ταλαντούχοι αθλητές της Γ. Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ”, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγώνα και πέτυχαν καλές θέσεις στο τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η Εύα Χαμορούσου κατετάγη 2η στη σφαίρα με επίδοση 9,63μ, ενώ συμμετείχε και στη κούρσα των 150 μ. κάνοντας χρόνο 22,40 δευτερόλεπτα. Ο Άγγελος Αργυράκης κατετάγη 4ος στην σφαίρα αγοριών κάνοντας βολή στα 8,96μ με 4 κιλά σφαίρα. Τέλος η Ελένη Βασιλείου κατετάγη στην 8η θέση στην σφαίρα κοριτσιών με επίδοση 8,07μ., ενώ συμμετείχε στη κούρσα των 80μ.

Η επιτυχία των τριών παιδιών έρχεται σε μια χρονική στιγμή, που οι προπονήσεις γίνονται στο βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου, λόγω των έργων ανάπλασης που πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Στάδιο. Αυτό αυξάνει κατά πολύ τον βαθμό δυσκολίας στην προετοιμασία των αθλητών. Επίσης ο σωματειακός αθλητισμός τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα μετά την καραντίνα ελέω κορονοϊού και οι αθλητές και αθλήτριες είναι λογικό να μην βρίσκονται στην καλύτερή τους κατάσταση.