Red Day 2021 για την Keller Williams One

Την Πέμπτη 13 Μαΐου, όπως και κάθε χρόνο την δεύτερη Πέμπτη του ίδιου μήνα, σύσσωμη η KellerWilliamsOne η Νο1 κτηματομεσιτική ομάδα της πόλης, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, χαμόγελο και διάθεση για συνεισφορά, άφησε για λίγο τα επαγγελματικά της καθήκοντα για να προσφέρει στην τοπική κοινωνία και να τιμήσει την επίσημη ημέρα εθελοντισμού REDDay.

Φέτος ανέλαβε τη συντήρηση και τον ευπρεπισμό του προαύλιου χώρου του Σύλλογος Γονέων Κηδ. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, καθώς και τη δημιουργία του λαχανόκηπου που θα λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά για τα παιδιά του Οικοτροφείου.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας εδώ και 23 χρόνια στηρίζει έμπρακτα άτομα με αυτισμό και τις οικογένειές τους, τόσο στο Νομό όσο και σε πανελλαδική εμβέλεια. Στον ίδιο χώρο συστεγάζονται το Κέντρο Ημέρας ΧΑΡΑ Ι, που δέχεται άτομα στο φάσμα του αυτισμού 16 ετών και άνω και το Οικοτροφείο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, που αποτελεί σπίτι για δώδεκα ενήλικες με αυτισμό.

Η Keller Williams One αποδεικνύει έμπρακτα εδώ και χρόνια την υποστήριξή της προς την κοινωνία μας καθημερινά, συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στη βελτίωση των ζωών όλων όσων το έχουν ανάγκη!

Ευγενικοί χορηγοί σε αυτήν την σπουδαία κίνηση

Ντάβας Ο.Ε. / Χρώμα, Μόνωση, Δόμηση, Γυψοσανίδα

Vitex

Κασσάρος Αγροτικό Πολυκατάστημα

Εμπόριο Ειδών Καθαρισμού “Υάδες”