Περιζήτητοι οι υπάλληλοι ντελίβερι στα Φάρσαλα

Μεγάλη είναι η ζήτηση για τις θέσεις ντελίβερι στα Φάρσαλα το τελευταίο χρονικό διάστημα καθώς η αυξημένη ζήτηση στην εστίαση για παράδοση κατ’οίκον την περίοδο της καραντίνας, έμεινε στην ζωή μας και έφερε…έλλειψη στην αγορά εργασίας, κάνοντας τους συγκεκριμένους υπαλλήλους περιζήτητους.

Δεν είναι ένας ούτε δύο, αλλά αρκετοί οι επιχειρηματίες της εστίασης στα Φάρσαλα που αναζητούν το τελευταίο χρονικό διάστημα προσωπικό για να στελεχώσει τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Αυτό οφείλεται κυρίως στην “έκρηξη” ζήτησης αυτής της θέσης καθώς ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες ενέταξαν την συγκεκριμένη παροχή την περίοδο της πανδημίας, που νωρίτερα δεν την είχαν, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί το συγκεκριμένο κενό στην αγορά.

Από την άλλη πολλοί νέοι παρά την ανεργία που υπάρχει, δεν προτιμούν να κάνουν την συγκεκριμένη εργασία λόγω της επικινδυνότητα και των δύσκολων συνθηκών. Κρύο, βροχή, ζέστη και πολλές ώρες πάνω στο μηχανάκι λειτουργούν αποτρεπτικά για την πλήρωση των συγκεκριμένων θέσεων. Ωστόσο υπάρχουν υπάλληλοι που κάνουν την συγκεκριμένη εργασία εδώ και χρόνια και μάλιστα ζούνε πολλές φορές τις οικογένειες τους από το συγκεκριμένο επάγγελμα, ως βασική ή συμπληρωματική απασχόληση.

*Φωτο αρχείου

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία