Κέλλας: «H Ιατρική και η υπευθυνότητα των πολιτών θριαμβεύουν»

«Η Εκκλησία τιμά τη μνήμη του Αγίου Αχιλλίου του μυροβλύτου και θαυματουργού, πολιούχου και προστάτη της πόλης μας, η οποία γιορτάζει φέτος σε καλύτερες συνθήκες και με περισσότερη αισιοδοξία προσδοκώντας το τέλος της πανδημίας.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης, μετά το πέρας του Μεγάλου Πανηγυρικού πολυαρχιερατικού Εσπερινού και της Ιεράς Λιτανείας, προσθέτοντας:

«Με την αδιάλειπτη μεσιτεία του Αγίου μας προς τον Τριαδικό Θεό, βγαίνουμε με σταθερά βήματα από την υγειονομική κρίση και επανερχόμαστε οριστικά στην κανονικότητα. Στη Λάρισα και σε όλη τη χώρα οι εμβολιασμοί προχωρούν με ταχύ βηματισμό και χτίζεται ισχυρό τείχος ανοσίας στον πληθυσμό, ενώ η λειτουργία της αγοράς αποκαθίσταται.

Με τη βοήθεια του Θεού, η πατρίδα μας, όπως και όλη η ΕΕ, “ανασαίνει” μετά από την παγκόσμια δοκιμασία των τελευταίων 15 μηνών. Η Ιατρική Επιστήμη και η υπευθυνότητα των πολιτών θριαμβεύουν έναντι της συνωμοσιολογίας, του σκοταδισμού και κάθε λογής αποπειρών πολιτικής εκμετάλλευσης του κορονοϊού, δικαιώνοντας τις κυβερνητικές επιλογές.

Εύχομαι ολόψυχα ο Άγιος Αχίλλιος να προστατεύει την Πόλη μας, τον Νομό μας και τους απανταχού Λαρισαίους!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!».