Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Πού στρέφονται οι έρευνες

Την πηγή της πληροφόρησης των δραστών της δολοφονίας της 20χρονης στα Γλυκά Νερά αναζητούν οι Αρχές, έχοντας βάλει στο «μικροσκόπιο» ανθρώπους από το στενό ή ευρύτερο περιβάλλον του ζευγαριού που ήξεραν για τα χρήματα που είχαν στο σπίτι.

«Πού είναι τα λεφτά ρε; Θα σκοτώσουμε το μωρό αν δεν μας πεις», είπαν πολλάκις στον 33χρονο οι δράστες, που φαίνεται πως γνώριζαν ότι υπήρχαν μέσα στο σπίτι χρήματα για τις ανάγκες σπιτιού που έχτιζε η οικογένεια.

Παρά το ότι ο σύζυγος τους είπε ότι τα 10.000 ευρώ ήταν μέσα σε κουτί Monopoly στο υπόγειο, οι αδίστακτοι επέστρεψαν ζητώντας κι άλλα, χωρίς να πειστούν ότι ήταν μόνο αυτό το ποσό μέσα στη μεζονέτα.

Οι δράστες του εγκλήματος που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο επικηρύχθηκαν με το ποσό των 300.000 ευρώ.

Σε δήλωση που έκανε ο νεαρός άνδρας το απόγευμα της Τρίτης, είπε πως «τους παρακαλέσαμε, τους ικετεύσαμε να πάρουν τα χρήματα και να μην μας κάνουν κακό, να φύγουν, αλλά δεν το έκαναν» και όταν ερωτήθηκε τι ζητεί τώρα, απάντησε: «να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι οι τρεις που του κατέστρεψαν τη ζωή θα βρεθούν.

Οι έρευνες

Ο 33χρονος μετά την πολύωρη κατάθεσή του μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ όπου είδε δεκάδες φωτογραφίες σεσημασμένων, πρόσφατα αποφυλακισμένων, αδειούχων από τις φυλακές, με τις Αρχές να θεωρούν ότι υπήρχε οργανωμένο σχέδιο εισβολής και πιθανή παρακολούθηση της οικογένειας.

Τα ρούχα που φορούσε το ζευγάρι, αλλά και δείγματα από τα νύχια της 20χρονης, που πάλεψε με τους δολοφόνους της για τη ζωή της και τη ζωή του μωρού της, ελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. και εξετάζονται για τυχόν γενετικό υλικό ή αποτυπώματα των δραστών.

Οι τρεις εισβολείς είχαν καταστρέψει την κάμερα που βρισκόταν έξω από το σπίτι, ενώ έστρεψαν σε άλλες κατευθύνσεις όσες ήταν μέσα στο σπίτι.

Το υλικό των καμερών των γειτονικών σπιτιών και επιχειρήσεων έχει μπει στο μικροσκόπιο, ενώ εξετάζεται και η μαρτυρία γείτονα που παρατήρησε ύποπτο όχημα να κινείται κοντά στο σπίτι της οικογένειες τις προηγούμενες ημέρες.

Πηγή: ant1news.gr