Χαρακόπουλος: Το εμβόλιο καθοριστικό βήμα ελευθερίας!

«Ήρθε, επιτέλους, το πλήρωμα του χρόνου και για ‘μας! Ομολογουμένως, ανέμενα από καιρό τη σημερινή ημέρα που θα είχα τη δυνατότητα και εγώ να λάβω την πρώτη δόση του εμβολίου για τον COVID-19. Αισθάνομαι ότι πράγματι είναι ένα καθοριστικό βήμα προς την ελευθερία, ένα βήμα προς την επιστροφή σε μια φυσιολογική ζωή, σε μια κανονικότητα». Τα παραπάνω τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (ΔΣΟ), βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά τον εμβολιασμό του για τον COVID 19.

Ο επικεφαλής της ΔΣΟ πρόσθεσε ότι «είναι αλήθεια πως για πάνω από έναν χρόνο έχουμε όλοι μας κουραστεί από αυτήν την πρωτοφανή και δύσκολη κατάσταση, με τους αναγκαίους περιορισμούς στην καθημερινότητά μας, που επέβαλε η αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι αρνητικές συνέπειες είναι σοβαρές, τόσο στην οικονομική ζωή της χώρας, όσο και στην ψυχολογία των πολιτών. Η μόνη διέξοδος είναι οι μαζικοί εμβολιασμοί, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα άτρωτο τείχος προστασίας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” στο υγειονομικό προσωπικό της χώρας, που στέκεται με αυταπάρνηση στις επάλξεις της μάχης με την πανδημία! Τους είμαστε ευγνώμονες! Η αποτελεσματικότητα και ο υψηλός επαγγελματισμός του κρατικού μηχανισμού και των αρμόδιων υγειονομικών υπηρεσιών, καθώς και η αθρόα προσέλευση των πολιτών για τον εμβολιασμό, ιδιαίτερα των νέων, μας γεμίζουν αισιοδοξία ότι ο τελικός στόχος θα επιτευχθεί. Εύχομαι το θέρος, που βρίσκεται προ των πυλών, να έχουμε αποκαταστήσει στο μέγιστο βαθμό τις δραστηριότητές μας, όπως ήταν πριν από την έκρηξη της πανδημίας».