Χάλκινο βραβείο για το μέλι ελάτου και την Φαρσαλινή μελισσοκομία “MaGeia” από την Κρήνη Φαρσάλων 

Το χάλκινο βραβείο του διαγωνισμού “Specialist Awards Gourmet Exhibition 2021” έλαβε ο Φαρσαλινός μελισσοκόμος Ιωάννης Τσαντόπουλος και η μελισσοκομεία “MaGeia” από την Κρήνη Φαρσάλων, για το προϊόν μέλι ελάτου.

Έπειτα από την σχετική αξιολόγηση των προϊόντων από τους κριτές του διαγωνισμού, το μέλι του Φαρσαλινού έλαβε την σχετική διάκριση ανάμεσα σε πολλούς διαγωνιζόμενους και μάλιστα ήταν το μοναδικό που βραβεύτηκε στο συγκεκριμένο είδος μελιού.

Τα Specialist Awards της Gourmet Exhibition, είναι ένας διαγωνισμός ποιότητας των ελληνικών τυποποιημένων προϊόντων, που διεξάγεται στην Ελλάδα. Ένα μεγάλο δίκτυο έμπειρων κι εξειδικευμένων γευσιγνωστών & επαγγελματιών, που προέρχονται από πολλαπλά πεδία δράσης, απαρτίζει το πάνελ των κριτών.

Κυρίαρχος στόχος των Specialist Awards, αποτελεί η ανάδειξη των εκλεκτότερων ελληνικών προϊόντων και του ελληνικού brand name. Κορυφαία ελληνικά προϊόντα διαγωνίζονται, για μια θέση, στα ράφια του κόσμου μέσα από ένα σύγχρονο, αξιόπιστο και ακέραιο θεσμό βραβείων.

Ιωάννης Τσαντόπουλος
Τηλ. παραγωγού
6984135001