Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο Χρήστος Κέλλας

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ) επισκέφθηκε ο ιατρός και αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ανταλλάσσοντας ευχές με το προσωπικό και τη διοίκηση, ενώ συζήτησε μεταξύ άλλων, για την πρόοδο στην αντιμετώπιση της πανδημίας και την πορεία των εμβολιασμών.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ενημερώθηκε από τον Διοικητή και τον Υποδιοικητή του Νοσοκομείου, κ.κ. Δημήτριο Κατσικονούρη και Γεώργιο Αποστολίνα, για τον αριθμό των νοσηλευόμενων και την προσέλευση των πολιτών στο εμβολιαστικό κέντρο του Πανεπιστημιακού.

Στη συνέχεια, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής Αθανάσιο Γιαννούκα, τον Καθηγητή Παθολογίας Γεώργιο Νταλέκο, τον Καθηγητή Παθολογίας – Νεφρολογίας Ιωάννη Στεφανίδη, τον Καθηγητή Χειρουργικής Γεώργιο Τζοβάρα και τον Καθηγητή Αιματολογίας Γεώργιο Βασιλόπουλο, εγκωμιάζοντας τον γνωστικό πλούτο των ακαδημαϊκών του Νοσοκομείου και την καθοριστική συμβολή τους στην ανάσχεση της πανδημίας στη Λάρισα και τη Θεσσαλία.

Ακολούθως, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ επισκέφθηκε το Τμήμα Λοιμώξεων και τα ΤΕΠ, όπου συνομίλησε με συναδέλφους του ιατρούς και μέλη του νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού, τους οποίους συγχάρηκε για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, εστιάζοντας στη μάχη που δίνει ο υγειονομικός κόσμος καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Αποχωρώντας από το ΠΓΝΛ, ο Λαρισαίος ιατρός δήλωσε:

«Με ιδιαίτερη χαρά συναντήθηκα σήμερα και αντάλλαξα αναστάσιμες ευχές με τους συναδέλφους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, οι οποίοι, μαζί με τους υγειονομικούς του Γενικού Νοσοκομείου, δίνουν τον τιτάνιο αγώνα απέναντι στην πανδημία του κορονοϊού, περιθάλποντας, ταυτόχρονα, και κάθε άλλο περιστατικό, στεκόμενοι στο πλευρό όσων συνανθρώπων μας χρειάζονται ιατρική φροντίδα. Ευχαριστούμε καθέναν και καθεμιά ξεχωριστά για το ακατάβλητο έργο τους και εύχομαι του χρόνου να γιορτάσουμε όλες και όλοι μαζί σε καλύτερες συνθήκες.

Τα δεδομένα, που έχουμε στη διάθεσή μας, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε. Οι εμβολιασμοί προχωρούν με ταχύτητα, καθώς προστίθενται νέες γραμμές εμβολιασμού, τόσο στο Πανεπιστημιακό, όσο και στο Γενικό και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Το “τείχος” ανοσίας ενισχύεται διαρκώς και ο πληθυσμός θωρακίζεται έναντι της υγειονομικής απειλής. Μέρα με τη μέρα ανακτούμε τη ζωή μας και επανερχόμαστε σταδιακά και σταθερά στην κανονικότητα.

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα σε όλες και όλους! Καλή ανάρρωση στους νοσηλευόμενους!».