Στέλλα Μπίζιου: Οι νέοι της χώρας έχουν την ευκαιρία να επισπεύσουν την επιχείρηση Ελευθερία

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Από σήμερα μέχρι και το Μ. Σάββατο ανοίγει η πλατφόρμα για τον προγραμματισμό ραντεβού των ηλικιακών ομάδων 30-39 και 40-44. Η “επιχείρηση Ελευθερία” βρίσκεται στα χέρια των νεότερων συμπολιτών μας και από την ανταπόκρισή τους εξαρτάται πλέον ο χρόνος επίτευξης του πολυπόθητου τείχους ανοσίας. Διαψεύδονται περίτρανα όσοι προέβλεπαν πως αυτές οι ηλικιακές ομάδες δύσκολα θα εμβολιάζονταν πριν το τέλος του καλοκαιριού. Η επιχείρηση «Ελευθερία» είναι υποδειγματικά οργανωμένη από την κυβέρνηση και μας δείχνει το δρόμο για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ανάκτηση της ελευθερίας μας.

Η πανδημία COVID-19 προκάλεσε πρωτοφανή υγειονομική, κοινωνική και οικονομική κρίση παγκοσμίως. Το εμβόλιο είναι δώρο της επιστήμης και ο μόνος τρόπος για να βγούμε πιο γρήγορα από αυτήν την πρωτοφανή κρίση δημόσιας υγείας και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Απαιτούνται όμως 5,5 εκατομμύρια εμβολιασμοί, ώστε να επιτύχουμε ένα ισχυρό τείχος ανοσίας.

Απευθύνω έκκληση, για μια ακόμη φορά, σε όλους τους συμπολίτες μου να εκμεταλλευτούν την δυνατότητα που τους δίνεται για να θωρακίσουν τους εαυτούς τους και να προστατεύσουν τους αγαπημένους τους και την κοινωνία.

Θα είναι η μεγαλύτερη προσφορά Αγάπης στον συνάνθρωπο κατά τη διάρκεια της Μ. Εβδομάδας».