Κόκκαλης: Τι συμβαίνει με τα εμβολιαστικά κέντρα των Φαρσάλων και της Αγιάς και δεν δέχονται ραντεβού;

Εξηγήσεις για το ζήτημα που προέκυψε με τα εμβολιαστικά κέντρα των Φαρσάλων και της Αγιάς που δεν δέχονται ραντεβού στο ηλεκτρονικό σύστημα τα τελευταία εικοσιτετράωρα, ζητά ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Κόκκαλης από τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Σε δήλωσή του, ο κ. Κόκκαλης αναφέρει τα εξής: «Την ώρα που ο πρωθυπουργός εξαγγέλλει επιτάχυνση της εμβολιαστικής διαδικασίας, κάτι που όλοι φυσικά προσδοκούμε ως τη μόνη λύση για την έξοδο από τη δίνη της πανδημίας, πληθαίνουν οι καταγγελίες πολιτών για εμβολιαστικά κέντρα που ουσιαστικά «δεν λειτουργούν». Σε ότι αφορά την περιοχή της Λάρισας, επιβεβαιωμένα αυτό συμβαίνει τόσο στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, όσο και στο Κέντρο Υγείας Αγιάς, καθώς πολίτες που αναζητούν ραντεβού για τα συγκεκριμένα εμβολιαστικά κέντρα, με έκπληξη διαπιστώνουν ότι δεν… υπάρχουν στο ηλεκτρονικό σύστημα!

Η ανησυχία εντείνεται από την αδυναμία όλων των αρμοδίων να δώσουν εξηγήσεις για το πρόβλημα που προέκυψε. Καλούμε άμεσα την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να πάρει θέση.»