Με δύο εξορμήσεις σε λαϊκές αγορές της Λάρισας και των Φαρσάλων συνεχίστηκε η δράση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας

Με δύο εξορμήσεις σε λαϊκές αγορές της Λάρισας και των Φαρσάλων συνεχίστηκε σήμερα Τρίτη η εβδομαδιαία δράση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας, με αφορμή την κατηγορηματική αντίθεση του κόμματος στο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης που ανατρέπει δραματικά τα δεδομένα στις λαϊκές αγορές σε βάρος των παραγωγών, των πωλητών και των καταναλωτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στηρίζει τις κινητοποιήσεις των παραγωγών, καλεί την κυβέρνηση να αποσύρει το σχέδιο νόμου και ξεκαθαρίζει ότι, αν αυτό παρά τις αντιδράσεις ψηφιστεί, δεσμεύεται να καταργήσει όλες τις διατάξεις που αλλοιώνουν τη μορφή των λαϊκών αγορών, ενός θεσμού που επί 100 χρόνια αγκαλιάστηκε από την κοινωνία, συμβάλει στο εισόδημα των παραγωγών και προμηθεύει τους καταναλωτές με υγιή και ασφαλή προϊόντα σε πολύ καλύτερες τιμές.

Στη σημερινή δράση, μέλη των Οργανώσεων Μελών πόλης Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποίησαν εξόρμηση στη λαϊκή αγορά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό, ενώ μέλη της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φαρσάλων και συγκεκριμένα ο Συντονιστής, Νάσος Νικόπουλος και η αναπληρώτρια Συντονίστρια, Ιωάννα Φουτζοπούλου, παρουσία του Συντονιστή Γραμματέα της Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Λάρισας, Βασίλη Ζωγράφου, πραγματοποιήσαν εξόρμηση στην εβδομαδιαία  λαϊκή αγορά της πόλης.