Στέλλα Μπίζιου από Πεντάγωνο: Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας επιτελούν σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο

Η επικείμενη υπογραφή της νέας Συμφωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ, με την στρατηγική αναβάθμιση του ρόλου της 1ης Στρατιάς και του ΑΤΑ, καθώς και επιχειρησιακά θέματα των Ενόπλων Δυνάμεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στο Πεντάγωνο.

Αμέσως μετά τη συνάντηση η κα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ θερμά την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, τόσο τον υπουργό κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο όσο και τον υφυπουργό κ. Αλκιβιάδη Στεφανή για τη συνάντηση και την ενδιαφέρουσα ενημέρωση.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας επιτελούν σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο. Πρόσφατα δε, παρείχαν πολύτιμη στήριξη στις σεισμόπληκτες περιοχές του νομού Λάρισας και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό κ. Αλκιβιάδη Στεφανή συζητήσαμε θέματα που αφορούν τους στρατιωτικούς. Έθεσα μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και τους Επαγγελματίες Οπλίτες, για τα οποία η ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με ενημέρωσε πως σύντομα θα καταθέσει σχετικό νομοσχέδιο, με το οποίο θα προωθεί τις πρέπουσες λύσεις.

Κάθε συνάντησή μου με την ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με γεμίζει με βεβαιότητα ότι η Ελλάδα, χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μέλος όλων των μεγάλων αμυντικών οργανισμών δεν απειλείται, ούτε και εκβιάζεται. Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας διατηρούν υψηλό φρόνημα και εργάζονται πάντα για την ειρήνη στην περιοχή».