Κέλλας: Στηρίζουμε και ενισχύουμε έμπρακτα τις δομές πρόνοιας

Ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την επίσκεψη της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνας Μιχαηλίδου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Γιάννουλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχτήκαμε σήμερα την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της περιφέρειας Θεσσαλίας, στη Γιάννουλη.

Οι εξαγγελίες της για έγκριση 360 μόνιμων θέσεων στις Δομές Κοινωνικής Πρόνοιας, ενισχύουν περαιτέρω την κοινωνική πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση της ΝΔ.

Προς την κατεύθυνση αυτή, άλλωστε, κινείται και η αύξηση του σχετικού προϋπολογισμού το 2021 για τη στήριξη των κοινωνικών ομάδων μέσω επιδομάτων.

Με την ευκαιρία, θέλω να συγχαρώ την Υπουργό αλλά και την πρόεδρο του Κέντρου Πρόνοιας της περιφέρειας Θεσσαλίας Δήμητρα Παππά, για την υλοποίηση του σημαντικού προγράμματος “race for autism”, που στόχο έχει να περιορίσει τις διακρίσεις προς τα άτομα με αυτισμό.

Θερμά “ευχαριστώ” προς όλους τους εργαζόμενους στις Δομές Πρόνοιας, οι οποίοι επιτελούν  σημαντικό έργο και συμβάλλουν στην ενίσχυση του πλέγματος πρόνοιας και κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους κάτω από τις ιδιαίτερα απαιτητικές συνθήκες αντιμετώπισης της πανδημίας».