Εμβόλιο για τον COVID-19 βρέθηκε, όχι όμως για τα FAKE NEWS!

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή την καταγγελία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, κ. Άννας Βαγενά, ότι όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας έχουν εμβολιαστεί εκτός σειράς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με θλίψη διαπιστώνουμε καθημερινά ότι ο ιός του “πολακισμού έχει προσβάλει και άλλους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι δεν διστάζουν να διασπείρουν ανυπόστατα ψεύδη, ελπίζοντας ότι έτσι πλήττουν την κυβέρνηση. Δεν εξηγείται διαφορετικά η εντελώς αστήρικτη καταγγελία συναδέλφου βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Λάρισα, ότι όλοι οι βουλευτές της ΝΔ εμβολιαστήκαμε, χωρίς να το δικαιούμαστε βάσει της ηλικίας μας. Και όλο αυτό το ψεύδος επενδύεται επικολυρικά με αναφορές στα χιλιάδες κρούσματα από τον κορονοϊό αλλά και τους σεισμοπαθείς του νομού μας.

Πρώτον, από πού προκύπτουν οι ισχυρισμοί της κ. συνάδελφου και πού είναι τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχουμε εμβολιαστεί; Είναι δυνατόν μια εκλεγμένη εκπρόσωπος του λαού να κατηγορεί έτσι ανεύθυνα, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσει; Ιδιαίτερα σε ότι με αφορά της υπενθυμίζω ότι όχι μόνο δεν έχω παρακάμψει τις ηλικιακές ομάδες προτεραιότητας εμβολιασμού, αλλά αναμένω με υπομονή τη σειρά μου, καθώς στην οικογένειά μας θρηνήσαμε και μέλος της που έφυγε από τον κορονοϊό.

Δεύτερον, τα δάκρυα για τα χιλιάδες κρούσματα φαντάζουν κροκοδείλια, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ υπέθαλψε και στήριξε ανοικτά εκατοντάδες συγκεντρώσεις, γιατί όπως είπε ο κ. Τσίπρας το ρίσκαρε. Ιδού τώρα οι συνέπειες του ρίσκου!

Τρίτον, σε ότι αφορά στους σεισμοπαθείς, η κρατική αρωγή -κατά κοινή ομολογία- υπήρξε άμεση και επαρκής από την πρώτη στιγμή, και κανείς από τους σεισμοπαθείς δεν έμεινε στον δρόμο και στα λασπόνερα και τα όσα άλλα δακρύβρεκτα αναφέρει η κ. συνάδελφος.

Δυστυχώς, ενώ για τον COVID-19 βρέθηκαν τα εμβόλια, για τα FAKE NEWS και την μαύρη προπαγάνδα, ακόμη αναζητούνται».