Έχασε λαχείο ενός εκατομμυρίου, αλλά το βρήκε στο πάρκινγκ!

Διπλά τυχερός ήταν ο Νικ Σλάτεν από το Τενεσί, καθώς κέρδισε σε λαχείο πάνω από 1 εκ. δολάρια, το έχασε, αλλά στη συνέχεια έγινε ξανά ο κάτοχός του.

Απίστευτη τύχη είχε ο Νικ Σλάτεν από το Τενεσί και μάλιστα εις διπλούν, καθώς έχασε αρχικά το λαχείο του, το οποίο κέρδιζε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια, αλλά στη συνέχεια το βρήκε στο πάρκινγκ σε μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων που είχε επισκεφτεί με τον αδερφό του.

Ο Νικ Σλάτεν, αγόρασε το λαχείο και την επομένη μέρα είδε πως είχε κερδίσει 1,178,746 δολάρια: «Ήταν κάτι θαυμάσιο. Δεν μπορώ να το εκφράσω αλλιώς. Δεν μπορούσα να το πιστέψω» ανέφερε χαρακτηριστικά, αλλά η χαρά… του κόπηκε μαχαίρι.

Αφού πήρε την σύντροφό του Μισέλ στη δουλειά και της είπε τα υπέροχα νέα και στη συνέχεια διεκπεραίωσε τις δουλειές του, πήγε με τον αδερφό του σε ένα μαγαζί με ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Μία ώρα αργότερα όμως συνηδητοποίησε πως το λαχείο δεν μπορούσε να το βρει…

Σημαντική σημείωση: Η Λοταρία του Τενεσί υποχρεώνει αυτούς που αγοράζουν τα λαχεία, να τα υπογράφουν για να αποτρέψουν κάποιον άλλον να τα εισπράξει σε περίπτωση που κλαπούν ή χαθούν.

Όταν ξεκίνησε να σκέφτεται που θα μπορούσε να το είχε χάσει, επέστρεψε στο μαγαζί με τα ανταλλακτικά που είχε επισκεφτεί με τον αδερφό του και το βρήκε στο πάρκινγκ του καταστήματος, ευλογώντας την τύχη που του χαμογέλασε για δεύτερη φορά.

Το συγκεκριμένο λαχείο ήταν ένα από τα πέντε στο Τενεσί αυτόν τον μήνα που αξίζαν πάνω από 1 εκ. δολάρια.

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει με τα λεφτά; «Θα καλύψω τρύπες για να μην έχω ανησυχίες», είπε αρχικά ενώ προγραμματίζει να αγοράσει ένα σπίτι, ένα αυτοκινήτο και να επενδύσει στο μέλλον. Φυσικά όμως, όπως είπε, θέλει να συνεχίσει να δουλεύει.

Πηγή: gazzetta.gr