Καπετάνος: Εμπιστευόμαστε τους Έλληνες Αστυνομικούς

ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Οι πρόσφατες αναφορές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του κ.Τσίπρα κατά της Αστυνομίας και των λειτουργών της, είναι απολύτως ατυχείς και δημοκρατικά αβάσιμες. Η Ελληνική Αστυνομία, διαχρονικά επιτελεί το έργο της που είναι η προστασία του πολίτη και η θεμελιώδης προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνικής ευημερίας.

Οι καθημερινές προσπάθειες των χιλιάδων Ελλήνων αστυνομικών, ανδρών και γυναικών, που μέσα σε συνθήκες πανδημίας και οικονομικής στενότητας στέκονται με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο πλάι του κάθε πολίτη, από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο, φαίνεται ότι δεν συγκινούν τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχώς βρίθουν κατηγοριών κατά της Ελληνικής Αστυνομίας, τόσο στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης όσο και στα Μ.Μ.Ε.

Γι΄αυτό, ουδεμία έκπληξη ένιωσα όταν διάβασα την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας όπου χρησιμοποιεί ένα σύνολο 500 λέξεων κατά της «αστυνομικής βίας» και χρησιμοποιεί μόλις 5 λέξεις για τον βαρύ τραυματισμό του νεαρού αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη.

Κάποιοι προφανώς δεν πιστεύουν ότι όπου υπάρχει δράση θα υπάρχουν και λάθη και ατυχείς μεμονωμένες ενέργειες, που όμως δεν χαρακτηρίζουν το σύνολο των λειτουργών της ΕΛ.ΑΣ.

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στηρίζει την Ελληνική Αστυνομία και η κοινωνία μας εμπιστεύεται τους Έλληνες αστυνομικούς.

Σ΄ ένα δημοκρατικό καθεστώς ο σεβασμός στους θεσμούς δεν γεννά τη βία, αλλά υπηρετεί την Ελευθερία και το Σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του συνόλου της Κοινωνίας.