Το Εργατικό Κέντρο Φαρσάλων βοηθά Ελασσόνα και Τύρναβο

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Φαρσάλων παρέδωσε το Σάββατο στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στον υπεύθυνο για την συγκέντρωση βοήθειας προς τους σεισμόπληκτους Αντιπεριφερειάρχη κ. Καλομπάτσιο Χρήστο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το μέλος της Επιτροπής Θέμης Αναστασίου, είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους κατοίκους του Δήμου Ελασσόνας και Τυρνάβου.

Η παράδοση έγινε από τετραμελή επιτροπή του Εργατικού Κέντρου Φαρσάλων αποτελούμενη από τους: Κεφαλά Βασίλειο, Αναστασίου Θέμη, Χαμορούσο Βασίλειο και Κοτσίλη Ευάγγελο.

Θετική εντύπωση έδωσε στα μέλη της Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου η όλη οργάνωση της Περιφέρειας και ιδιαίτερα η παράδοση η οποία έγινε με πρωτόκολλο καταγράφοντας τα πάντα και στη συνέχεια έγινε η ταξινόμηση και η τοποθέτηση σε μεγάλες αποθήκες για προστασία των προϊόντων τόσο από την βροχή όσο και από τον ήλιο.

Η επιτροπή συνεχάρη τον κ. Καλομπάτσιο για την άριστη οργάνωση ως επίσης έκανε ιδιαίτερη μνεία στην μεγάλη προσφορά για το ακούραστο ενδιαφέρον του Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό, ο οποίος δεν έλλειψε ούτε στιγμή δίπλα από τους σεισμόπληκτους.