Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φαρσάλων στο πλευρό των σεισμόπληκτων της Ελασσόνας

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωσαν και μετέφεραν στους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας, τα μέλη της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Φαρσάλων.
Αντιπροσωπεία της οργάνωσης, αποτελούμενη από τον Συντονιστή, Νάσο Νικόπουλο και την αναπληρώτρια Συντονίστρια, Ιωάννα Φουτζοπούλου, έγινε δεκτή στο Μεσοχώρι Ελασσόνας από τα μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ, που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των σεισμοπαθών της περιοχής και συγκεκριμένα, τον Συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Ελασσόνας, Νίκο Μπίκια και το μέλος της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Μαρία Βούζα.

Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα, ο οποίος ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για τη βοήθεια που προσέφερε και ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και τις προσπάθειες για την ανακούφιση των πληγέντων από τον σεισμό.

Από την πλευρά τους, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων ευχαρίστησαν για τη συνεργασία, το Δήμαρχο, καθώς και τους εθελοντές, ενώ επανέλαβαν ότι θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό των πληγέντων και θα συνεισφέρουν σε οτιδήποτε τους ζητηθεί.

Στο περιθώριο της επίσκεψης και σε συντροφικό επίπεδο, οι συντονιστές των δύο οργανώσεων μελών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ελασσόνας και Φαρσάλων, μίλησαν για τη συνεργασία μεταξύ τους και για την αναγκαία σύσφιξη των σχέσεων των δύο οργανώσεων.