Μάξιμος προς Κικίλια: Να αναβαθμιστεί το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων

Να ενισχυθεί το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, με το αναγκαίο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, ώστε να ανταποκρίνεται στο δύσκολο έργο του, καθώς πλέον λειτουργεί και ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του covid 19, εξυπηρετώντας μια μεγάλη σε έκταση επαρχία, ζητά ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος από τον υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, με Αναφορά του στη βουλή, συνηγορεί στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων, στην οποία υπογραμμίζονται οι αυξημένες ανάγκες του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, που προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας στους κατοίκους μια επαρχίας μεγάλης σε έκταση, τα απομακρυσμένα χωριά της οποίας από τη Λάρισα φθάνουν και τα 100 χιλιόμετρα με δύσκολο και σε αρκετά σημεία επικίνδυνο δρόμο.

Για τον λόγο αυτό ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ζητά να δρομολογηθεί η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων με την πρόσληψη του απαραίτητου ιατρικού και νοσηλευτικού δυναμικού για την απρόσκοπτη λειτουργία  οδοντιατρικού, ακτινολογικού και αιματολογικού-βιοχημικού εργαστήριου.