Επιστολή Καπετάνου στο Λιβανό για την κάρτα αγρότη

Συνάντηση στα γραφεία της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισαςτης Νέας Δημοκρατίας είχε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ.Χρήστος Καπετάνος με τον Πρόεδρο του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας κ.Δημήτριο Ντογκούλη και τον Πρόεδρο του Γεωπονικού Συλλόγου Ν. Λάρισας κ. Κων/νο Γιαννακό, οι οποίοι του έθεσαν μεταξύ των άλλων το θέμα της άμεσης ενεργοποίησης της Κάρτας του Αγρότη, ζητώνταςτην παρέμβασή του προς το Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα αυτό.

Η Κάρτα του Αγρότη είναι μια προκαταβολή πληρωμής των αγροτικών εξόδων σε γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, σπόρια ,πετρέλαια και είναι ιδιαιτέρως αναγκαία στο νομό μας μετά και τα φαινόμενα του «Ιανού», της «Μήδειας» και των πρόσφατων σεισμών.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΕΠ. Λάρισας, απέστειλε άμεσα επιστολή για το δίκαιο αυτό αίτημα των αγροτών, τόσο στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ.Λιβανό όσο και στη Γραμματέα Αγροτικού της Ν.Δ. κα Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, καθώς η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που διαχρονικά στήριξε και στηρίζει όλα τα δίκαια αιτήματα του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου της Πατρίδας μας.