Επεισόδια στην Νέα Σμύρνη

Βίαιες συγκρούσεις μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας. Μολότοφ, φωτιές και δακρυγόνα – Τραυματίστηκε σοβαρά αστυνομικός

Επεισόδια ξέσπασαν πριν από λίγο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης όπου κατευθυνόταν η πορεία που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα περιστατικά βίας από αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή στην πλατεία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία στην πορεία, κατά τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας συμμετείχαν πάνω από 5.000 άτομα. Όταν έφθασαν στο Αστυνομικό Τμήμα μια ομάδα βγήκε από την πορεία και επιτέθηκε σε βάρος των ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονταν εκεί από νωρίς, πετώντας εναντίον τους μολότοφ, φωτοβολίδες πέτρες και άλλα αντικείμενα.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, από τα επεισόδια έχει τραυματιστεί σοβαρά ένας αστυνομικός.  Ο αστυνομικός, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, περνούσε με τη μοτοσικλέτα του από παράδρομο της Λεωφ. Συγγρού όπου δέχθηκε επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ έγινε αγώνας δρόμου να φτάσει ασθενοφόρο και διασώστες του ΕΚΑΒ για να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Αρχικά έφθασε ένας διασώστης με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια ασθενοφόρο που τον παρέλαβε

Πηγή: ant1news.gr