Μόνο τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η εξυπηρέτηση από το δήμο Φαρσάλων

Με αφορμή την υπαγωγή του νομού Λάρισας στις περιοχές επιπέδου «πολύ αυξημένου κινδύνου» όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την κυβέρνηση, ο Δήμος Φαρσάλων επαναφέρει αυξημένα μέτρα προστασίας.

Έτσι, από αύριο Πέμπτη, 4 Μαρτίου, δε θα επιτρέπεται η είσοδος στο Δημαρχείο σε κανέναν πολίτη. Όσοι επιθυμούν να διευθετήσουν ζήτημα ή εκκρεμότητα με το Δήμο Φαρσάλων, τις υπηρεσίες και τις δομές του, θα πρέπει να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου στον αριθμό 2491350100. Διαφορετικά, μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την αρμόδια υπηρεσία. Όλα τα στοιχεία επικοινωνίας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του δήμου www.farsala.gr

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, θα υπάρχει στην είσοδο του Δημαρχείου υπάλληλος ο οποίος θα ενημερώνει τους πολίτες για τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας και θα τους κατευθύνει ανάλογα με το αίτημά τους.

Τονίζεται για μία ακόμη φορά πως το συγκεκριμένο μέτρο λαμβάνεται με αποκλειστικό γνώμονα την προάσπιση της δημόσιας υγείας, χωρίς όμως να διακοπεί η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου προς τους πολίτες.