Στέλλα Μπίζιου: Συνάντηση με Μάκη Εσκίογλου, δήμαρχο Φαρσάλων

Οι αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως αυτές καθορίζονται από το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών, τα έργα αποκατάστασης των ζημιών που προκλήθηκαν στο δήμο Φαρσάλων εξαιτίας του «Ιανού», και η διαδικασία του εμβολιασμού, ήταν τα βασικά θέματα της συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Φαρσάλων ανάμεσα στην βουλευτή Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου και στον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου.

Ο Δήμαρχος Φαρσάλων παρέθεσε αναλυτικά όλες τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η δημοτική αρχή των Φαρσάλων με στόχο την επούλωση των τεράστιων πληγών που προκάλεσε ο «Ιανός» στην περιοχή, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και οικονομίας, ενώ παρουσίασε και τις σχετικές δράσεις που έχουν αναληφθεί με στόχο την προστασία του Δήμου από ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον.

«Ήδη κατά τη διάρκεια της πιο πρόσφατης κακοκαιρίας καταφέραμε ως μηχανισμός να ανταποκριθούμε άριστα. Ο αγώνας μας συνεχίζεται καθώς γνωρίζουμε πως έχουμε πολλά ακόμα να πραγματοποιήσουμε, ωστόσο δουλεύουμε μεθοδικά και βάσει συγκεκριμένου σχεδίου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Εσκίογλου.

«Η δημοτική αρχή Φαρσάλων επιτελεί ένα εξαιρετικό έργο», δήλωσε η κα Μπίζιου, η οποία στάθηκε ιδιαίτερα στις αλλαγές που προωθούνται από την κυβέρνηση στον χώρο της Αυτοδιοίκησης καθώς και στο πρόγραμμα του εμβολιασμού.

«Είχα ενημερώσει τον Δήμαρχο από την πρώτη στιγμή για την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του εμβολιαστικού κέντρου στα Φάρσαλα. Χαίρομαι που και αυτή η δέσμευση της κυβέρνησης έγινε πραγματικότητα και ο εμβολιασμός στο δήμο Φαρσάλων εξελίσσεται ικανοποιητικά. Άλλωστε ο Δήμαρχος, ο οποίος έκανε ήδη το εμβόλιο, μπορεί να το επιβεβαιώσει.

Η κυβέρνηση της ΝΔ στέκεται δίπλα στον πολίτη. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο προωθεί και τις συγκεκριμένες αλλαγές στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, έτσι ώστε να μπορεί ο πολίτης να απολαμβάνει τα αποτελέσματα της ψήφου του, χωρίς κανείς να μπορεί να αλλοιώσει την επιλογή του», σημείωσε η κα Μπίζιου.