Στο εμβολιαστικό κέντρο Φαρσάλων, εμβολιάστηκε ο δήμαρχος Μάκης Εσκίογλου

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, εμβολιάστηκε το πρωί του Σαββάτου ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο κ. Εσκίογλου δήλωσε τα εξής: «Εμβολιάστηκα σήμερα κι εγώ, στο πλαίσιο του προγραμματισμού και της προσπάθειας της πολιτείας να θωρακιστούμε από τον κορωνοϊό.

Η εικόνα που αποκομίζω από το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, το οποίο λειτουργεί πλέον και ως εμβολιαστικό κέντρο, είναι αρκετά καλή, σε ότι αφορά την προσέλευση των πολιτών.

Ως δήμος έχουμε απευθύνει από την πρώτη στιγμή στο υπουργείο Υγείας, το αίτημα να εμβολιάζονται οι πολίτες όλων των ηλικιών στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, προκειμένου να μη χρειάζονται να μετακινούνται σε άλλες περιοχές. Την ίδια ώρα δίνουμε τη δυνατότητα σε πολίτες που θέλουν να μετακινηθούν στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων για εμβολιασμό και δεν μπορούν, να το κάνουν μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Όπως έχω πει πολλές φορές, η εμβολιαστική διαδικασία είναι το μόνο «κλειδί» για να ανοίξουμε την πόρτα προς την ελευθερία. Αυτό είναι η πραγματική πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για τους εαυτούς μας και τους συνανθρώπους μας.»