Δήμος Φαρσάλων: Πρόγραμμα μεταφοράς πολιτών με προβλήματα μετακίνησης στο εμβολιαστικό κέντρο

Στον εμβολιασμό των ευάλωτων πολιτών κατά του COVID -19  συμβάλλει και ο Δήμος Φαρσάλων μέσω του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» διευκολύνοντας τη μετακίνησή τους στο εμβολιαστικό κέντρο με οχήματα του προγράμματος.

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου προκειμένου να μη χαθεί προγραμματισμένο ραντεβού και καμία δόση εμβολίου κατά του COVID – 19, πραγματοποιήθηκε μεταφορά ωφελουμένου στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων για εμβολιασμό.


Το Εμβολιαστικό Κέντρο της επαρχίας Φαρσάλων, επισκέφτηκαν κατά την τρίτη ημέρα λειτουργίας του, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ. Σοφία Χατζηπλή και η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Φαρσάλων – (ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ) κ. Ευαγγελία Χαμορούσου.

Οι πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν με δικά τους μέσα στο εμβολιαστικό κέντρο, μπορούν να απευθύνονται (τουλάχιστον μία ημέρα πριν το ραντεβού τους)στα τηλέφωνα του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» στο 2491024043 και του Κέντρου Κοινότητας στο 2491350162, τις καθημερινές από τις 08:00 έως τις 15:00.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν την ημέρα και την ώρα του ραντεβού τους για το εμβόλιο, ώστε να διευκολυνθεί ο προγραμματισμός.