Με τηλεκπαίδευση αύριο όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας στην Π.Ε. Λάρισας

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας λόγω των δυσμενών
καιρικών συνθηκών και του παγετού- θα ανασταλεί η δια ζώσης εκπαιδευτική λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων της Π.Ε.Λάριασας , και ειδικότερα των Δήμων Λαρισαίων, Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων σύμφωνα με αντίστοιχες αποφάσεις των Δημάρχων.

Συνεπώς, όλες οι σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τη ΔΕΥΤΕΡΑ 15/2/2021, προχωρούν σε σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και συγκεκριμένα κατά τις ώρες 14:10 έως 17:20 για τα Δημοτικά Σχολεία και 14:10 έως 16:30 για τα Νηπιαγωγεία, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και σε εφαρμογή της αρ. πρωτ. 155692/ΓΔ4/14-11-20 εγκύκλιου του Υ.ΠΑΙ.Θ. με θέμα: «Οδηγίες και πληροφορίες για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».

Το ίδιο ισχύει και για τις σχολικές μονάδες γενικής και ειδικής αγωγής, δημόσιας και ιδιωτικής εκπαίδευσης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δεν θα λειτουργήσουν, αύριο Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με αποφάσεις, που εκδόθηκαν από τους Δημάρχους των Δήμων Λαρισαίων, Αγιάς, Ελασσόνας, Κιλελέρ, Τεμπών, Τυρνάβου και Φαρσάλων.

Η εκπαιδευτική διαδικασία σε όλες τις σχολικές μονάδες της ΔΔΕ Λάρισας, πραγματοποιείται κανονικά, με εξ αποστάσεως εκπαίδευση,  όπως προβλέπεται στο ΦΕΚ 4264/30-9-2020, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.