Λαρισαίος ο δημιουργός του video game «The Shore» (video)

Οι gamers και οι δημιουργοί video games ήδη τον χαρακτηρίζουν ως «θρύλο», αφού κατάφερε μόνος αυτό που συνήθως γίνεται σε οργανωμένα στούντιο 3d graphics με πολυπληθείς ομάδες εργαζομένων και σε αρκετά χρόνια.

Το επίσημο trailer στο YouTube

Ο λόγος για τον Λαρισαίο developer Άρη Δραγώνη που κατάφερε στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις να δημιουργήσει ένα ατμοσφαιρικό video game τρόμου, εξερεύνησης και μυστηρίου.

 

 

«To The Shore είναι εμπνευσμένο από τη μυθολογία του H.P Lovecraft. To παιχνίδι αποτελεί Single Player τίτλο και ανήκει στην κατηγορία Horror βασισμένο σε Lovecraftian Mythology.
Έχοντας ολοκληρώσει όλα τα στάδια ανάπτυξης, έπειτα από 2 χρόνια συνεχούς ενασχόλησης με το project, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου 2021
» λέει ο δημιουργός του.

 

Η Demo έκδοση του παιχνιδιού, με συνολική απήχηση άνω των 7 εκατομμυρίων προβολών στο Youtube με περισσότερο από 170 Content Creators από όλα τα μέρη του πλανήτη, το παιχνίδι φαίνεται να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της κοινότητας.

 

Στα 30 του, μένοντας και δουλεύοντας στη Λάρισα και έχοντας πλούσιες εμπειρίες από προηγούμενες συνεργασίες του με εταιρίες κολοσσούς στο χώρο, ο Άρης μέσα σε δυο χρόνια έφτιαξε το the shore, ένα παιχνίδι με πλοκή, γρίφους,μυστήρια και τέλος.

 

Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 19 Φεβρουαρίου για υπολογιστές, μέσω της πλατφόρμας Steam.

Ωστόσο, ο Λαρισαίος δημιουργός του έχει ήδη κλείσει συμφωνία με εταιρίες κολοσσούς για την κυκλοφορία του παιχνιδιού και σε κονσόλες.

Το παιχνίδι έχει ήδη βραβευτεί από την Εpic Games. Εξαιρετικό είναι και το γεγονός ότι ο Λαρισαίος developer έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου και την προώθηση και την έκδοση του game.

Πηγή: ert.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!