Ταραντίλης για Ικαρία: Ο Τσίπρας επιλέγει την τακτική του διχασμού και του αποπροσανατολισμού

Ανταπέδωσε τα «βέλη» κατά του Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης, με αφορμή την κριτική για το γεύμα του πρωθυπουργού στην Ικαρία. Ο κ. Ταραντίλης έκανε λόγο για ανακρίβειες και έλλειψη σοβαρότητας, ενώ κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τακτική διχασμού και αποπροσανατολισμού εν μέσω κρίσιμης συγκυρίας.

«Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το Σάββατο τα ακριτικά νησιά Φούρνοι, Θύμαινα και Ικαρία προκειμένου να δει από κοντά την πορεία των εμβολιασμών, να συζητήσει για τα τοπικά προβλήματα και να ασχοληθεί με την προώθηση αναπτυξιακών έργων. Η ανακοίνωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί παραβίασης των υγειονομικών μέτρων από τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια ενός πρόχειρου και σύντομου γεύματος που προσέφερε σε αυτόν ο βουλευτής Σάμου της Νέας Δημοκρατίας, καθηγητής καρδιολογίας Χριστόδουλος Στεφανάδης, με αναφορά σε “γλέντι στην Ικαρία”, στερείται στοιχειώδους σοβαρότητας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

Ο κ. Ταραντίλης στην απάντησή του προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει: «Ήταν μια πρόσκληση του βουλευτού, την οποία δέχτηκε ο πρωθυπουργός, πραγματοποιώντας το γεύμα σε υπαίθριο χώρο με χρήση μάσκας, την οποία και έβγαλαν μόνο κατά τη διάρκεια του γεύματος.

Πηγή: cnn.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!