«Πυρά» για το γεύμα Μητσοτάκη στην Ικαρία με άλλα άτομα – Σε βεράντα σπιτιού βουλευτή της ΝΔ

Έντονες  αντιδράσεις προκάλεσε η εικόνα και το βίντεο από γεύμα με προσκεκλημένους τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και συνεργάτες του, σε βεράντα σπιτιού στην Ικαρία, κατά τη σημερινή επίσκεψη του κυβερνητικού επιτελείου στο νησί.

Στη βεράντα φαίνονται αρκετά άτομα, σε διαφορετικά τραπέζια, όπως και κάποιοι που παραμένουν όρθιοι. Το σπίτι στο οποίο γευμάτισε ο πρωθυπουργός ανήκει στον βουλευτή της ΝΔ Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Ο κ. Στεφανάδης μιλώντας στην ιστοσελίδα του «Έθνους» επιβεβαίωσε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο σπίτι του και ισχυρίστηκε ότι «είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα», αναφέροντας ότι «στο ένα τραπέζι κάθισαν 7 άτομα και στο άλλο 4». Δήλωσε επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης γευμάτισε με συνεργάτες του και τοπικούς παράγοντες.

Αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ

Για πάρτι «κατά παράβαση όλων των μέτρων με πρωθυπουργική υπογραφή» και «συνωστισμό δεκάδων ανθρώπων σε μια βεράντα του Εύδηλου» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Ικαρίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Ευχόμαστε αυτές οι εγκληματικές προχειρότητες να μην έχουν επιπτώσεις στην υγεία των Ικαριωτών. Θεωρούμε ότι τέτοιες συμπεριφορές εκτός του ότι είναι επικίνδυνες, συνιστούν προσβολή προς τους Ικαριώτες που πληρώνουν βαρύτατο τίμημα από τα αδίκως οριζόντια απαγορευτικά μέτρα».

Κατά την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία υπήρξαν διαμαρτυρίες από πολίτες, στον Εύδηλο και στον Άγιο Κήρυκο, ενώ οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό.

Πηγή: lifo.gr