Άγνωστοι βανδάλισαν τα γραφεία του βουλευτή Χρήστου Κέλλα στη Λάρισα (pic)

Στόχος επίθεσης από μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έγιναν τα γραφεία του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Κέλλα στη Λάρισα.

Οι άγνωστοι που εισήλθαν στο χώρο της πολυκατοικίας όπου στεγάζονται τα γραφεία σε κεντρικό πεζόδρομο της Λάρισας, πέταξαν κόκκινη μπογιά στην πόρτα και στον τοίχο όπου βρίσκεται η πινακίδα, αλλά και τρικάκια με μηνύματα υπέρ του κατά συρροή δολοφόνου της 17 Νοέμβρη Κουφοντίνα.

Με ανάρτησή του ο κ. Κέλλας σημειώνει τα εξής: “Η σημερινή επίθεση στο πολιτικό μου γραφείο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ανάλογων θρασύδειλων επιθέσεων εναντίον μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που στρέφονται ευθέως κατά της Δημοκρατίας. Οι τραμπούκοι έκρυψαν ξανά τα άνανδρα πρόσωπά τους.

Δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν! Δεν θα νικήσουν, ούτε αυτοί, ούτε και οι διαχρονικοί πολιτικοί υποστηρικτές τους. Οι μάσκες έπεσαν, κανείς πλέον δεν έχει το δικαίωμα να πει ότι δεν ήξερε ή δεν γνώριζε…”

Δείτε φωτογραφίες:

      

Με ένα tweet ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, καταδίκασε την επίθεση στο συνάδελφό του γράφοντας τα εξής:

Πηγή: onlarissa.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!