Μετάλλαξη κορονοϊού: Εκτάκτως στην Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς

“Εκτάκτως μεταβαίνει στη Θεσσαλονίκη ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, σε συνέχεια ανίχνευσης του στελέχους της νοτιο-αφρικάνικης μετάλλαξης του κορωνοϊού στην περιοχή”, όπως ανέφερε ενημέρωση της ΓΓΠΠ, που εκδόθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.

“Η μετάβαση του Υφυπουργού και του Προέδρου του ΕΟΔΥ κρίθηκε απαραίτητη σε συνέχεια τηλεδιάσκεψης που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα με συμμετοχή του Σωτήρη Τσιόδρα και επιδημιολόγων για την αξιολόγηση της κατάστασης”, σημειώνεται στην ανακοίνωση .

Σύμφωνα με πληροφορίες τα κρούσματα αφορούν κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες οι δύο ιερείς νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Νίκος Χαρδαλιάς - Παναγιώτης Αρκουμανέας - Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μετέβη στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα και νωρίς το απόγευμα πραγματοποίησαν σύσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του δημάρχου Νεάπολης – Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη και του λοιμωξιολόγου, Συμεών  Μεταλλίδη.

Πηγή: grtimes.gr

Πηγή: ant1news.gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!