Ε. Λιακούλη: «Η ενότητα, είναι η απάντηση στα προβλήματα του τόπου μας»

Με πρωτοβουλία της, η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, διοργανώνει αύριο Τρίτη 19/01 και ώρα 19.00,  διαδικτυακή συνάντηση της αυτοδιοίκησης,  με συμμετοχή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Λάρισας, όλων των Δημάρχων και των Επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων του νομού Λάρισας, με θέμα  «Οι ΟΤΑ του ν. Λάρισας, στην πανδημία και στην μετά την πανδημία εποχή – Προβλήματα και Προοπτική».

Η πρωτοβουλία της Λαρισαίας βουλευτή σχετίζεται άμεσα με την ιδιότητα που φέρει ως Κοινοβουλευτική Τομεάρχης Εσωτερικών και υπεύθυνη για θέματα Αυτοδιοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης του Κινήματος Αλλαγής.

Η συγκεκριμένη διαδικτυακή συνάντηση με τους αυτοδιοικητικούς του ν. Λάρισας, αποτελεί το πρώτο βήμα μιας ευρύτερης προσπάθειας από πλευράς της Ευαγγελίας Λιακούλη για την ιχνηλάτηση των τρεχόντων, κυρίαρχων ζητημάτων που απασχολούν  την περιοχή, καθώς και τον προγραμματισμό των ενεργειών που απαιτούνται άμεσα, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα πολλά και «καυτά» θέματα, πάντα με ενότητα και υπό το πρίσμα ενός ενιαίου και αρραγούς αυτοδιοικητικούμετώπου.

Αξίζει να τονιστεί πως την τηλε-συνάντηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρούστας , ενώ εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα απευθύνει χαιρετισμό, ωστόσο αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι οι παρεμβάσεις των δημάρχων και των αιρετών των επτά Καλλικρατικών Δήμων του νομού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με απώτερο σκοπό την χάραξη μιας κοινής γραμμής αντιμετώπισης τους, από την πλευρά όλων των εμπλεκομένων» .