Με γοργούς ρυθμούς η αναβάθμιση του Γ. Ν. Λάρισας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13/01/2021 σχετικά με την ύψους  5.435.713,34Ευρώ, συμπ. ΦΠΑ, ενταγμένη «Ενεργειακή Αναβάθμιση – Παραγωγή Ενέργειας από μονάδες ΑΠΕ», στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο & Τριανταφύλλειο», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη».

Οι Σύμβουλοι Μηχανικοί που συνέταξαν το πιστοποιητικό ενεργειακής κατάστασης του Νοσοκομείου, κος Άρης Αναστασιάδης και ο κος Μάριος Εμμανουηλίδης, συνάντησαν τον Διοικητή, κο Βλαχάκη Γρηγόριο, τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, κο Τσιλιάκο Χαρίλαο, τον Αν. Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας, κοΑποστολίδη Χαρίλαο και την Αρχιτέκτων Μηχανικό, κα Κοκάρα Βασιλική και συζήτησαν για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν καθώς και άλλες λεπτομέρειες του Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Στη συνέχεια τέθηκαν χρονοδιαγράμματα υλοποίησης του έργου σύμφωνα με τις προτεραιότητες και τους στόχους της Διοίκησης.

Η προτεινόμενη πράξη αφορά τη μεγαλύτερη ενεργειακή αναβάθμιση δημόσιου κτιρίου στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, με υλοποίηση στοχευμένωνπαρεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης, αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και εκσυγχρονισμού του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας , με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τη μείωση των εκπομπών των αερίων που προκαλούν την κλιματική αλλαγή.