Βοθρολύματα σε χαντάκι στο Μεγ. Ευύδριο

Πρόεδρος Ευυδρίου: Μηδενική ανοχή μελλοντικά σε ανάλογα φαινόμενα

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι του Μεγάλου Ευυδρίου, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με αφόρητη δυσωδία που προέρχονταν από βρωμόνερα τα οποία αναδύθηκαν ξαφνικά σε χαντάκι που βρίσκεται πλησίον κατοικιών εντός του χωριού. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό προχθές αρχικά από τους κατοίκους, ειδοποιώντας με την σειρά τους τον Πρόεδρο της κοινότητας Νίκο Γούσιο για το περιστατικό και διαπιστώνοντας με μεγάλη έκπληξη ότι πρόκειται για βοθρολύματα.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της κοινότητας Ευυδρίου Νίκο Γούσιο, ασυνείδητος άδειασε βοθρολύματα σε φρεάτιο εντός του χωριού και εκείνα αναδύθηκαν σε χαντάκι του χωριού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία να επιληφθεί του γεγονότος και η ΔΕΥΑ Φαρσάλων, ώστε να βρει λύση και να τα απομακρύνει από το σημείο. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην γειτονιά υπάρχουν μικρά παιδιά, τα οποία θα μπορούσαν να εκτεθούν στην υγειονομική βόμβα.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Φαρσάλων έσπευσαν άμεσα στο σημείο για να καταγράψουν το περιστατικό, ενώ συνεργεία της ΔΕΥΑΦ πραγματοποίησαν τις απαιτούμενες ενέργειες που υλοποιούνται σε αυτή την περίπτωση.

Ο Πρόεδρος της κοινότητας Ευυδρίου Νίκος Γούσιος καταγγέλλει την ανάρμοστη και εγκληματική ενέργεια αγνώστου και δηλώνει ότι: “Mε την δημόσια υγεία δε θα πρέπει να παίζουμε. Αυτό που έγινε είναι κάτι το απαράδεκτο για την Κοινότητα μας και θα δείξουμε από πλευρά μας μηδενική ανοχή μελλοντικά σε ανάλογα φαινόμενα. Για τον λόγο αυτό από εδώ και πέρα όποιος δε σέβεται το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία καθώς και τους συμπολίτες του, θα καταγγέλλεται στις αρμόδιες υπηρεσίες, ώστε να βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες του νόμου. Οι πολίτες πρέπει να μάθουν ότι εκτός από δικαιώματα, έχουν και υποχρεώσεις και θα πρέπει να μάθουν σέβονται τον συνάνθρωπο τους και την κοινωνία που ζούν”.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία