Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά στη σκηνή του J2US!

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκαν για πρώτη φορά επί σκηνής και τραγούδησαν μαζί στο J2US! Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στον μεγάλο τελικό την απόλυτη Ελληνίδα σταρ σε μια βραδιά που θα συζητιέται για πολύ καιρό, καθώς έγινε αυτό που όλοι περιμέναμε.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια τραγούδησε αγαπημένες της επιτυχίες και με τη μοναδική ενέργειά της απογείωσε το J2US, σε μια νύχτα γεμάτη τραγούδι, κέφι και ρυθμό που θα μείνει αξέχαστη! Μάλιστα, δεν δίστασε να χαιρετήσει και την Δέσποινα Βανδή, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά πως οι δύο κυρίες της ελληνικής μουσικής σκηνής… έχουν μέλλον!

Η στιγμή, όμως, επιτέλους έφτασε! Η Δέσποινα Βανδή ανέβηκε στη σκηνή και μαζί ερμήνευσαν το κομμάτι “Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη” με λίγο διαφορετικούς στίχους… βάζοντας μια και καλή τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους!

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έβαλαν «φωτιά» στο stage, ερμηνεύοντας η μια τραγούδια της άλλης, όπως τα «Ανάβεις Φωτιές» και «Δε Με Αγαπάς», αλλά και κάνοντας ντουέτα σε διαχρονικές επιτυχίες τους, όπως τα «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη», «Στα ‘Δωσα Όλα» και «Αντίστροφη Μέτρηση». Στο τέλος, αντάλλαξαν και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα!

Στο παρελθόν είχαν υπάρξει προτάσεις για κοινή εμφάνιση, αλλά δεν ευδοκίμησαν. Τα τελευταία χρόνια, όμως, εξαιτίας του ότι η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή ανήκουν στην Panik Records, ο CEO της, Γιώργος Αρσενάκος, άμβλυνε τα εμπόδια και, τελικά, η πολυαναμενόμενη σύμπραξη έγινε πραγματικότητα στο λαμπερό show του Νίκου Κοκλώνη.

 

Πηγή: tlife,gr

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας για να βλέπετε πρώτοι όλα τα νέα βίντεο!