Εσκίογλου: Να αντλήσουμε από τη γέννηση του Χριστού τη δύναμη να συνεχίσουμε

Το μήνυμα του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου για τα Χριστούγεννα:

«Τα φετινά Χριστούγεννα έρχονται σε μία ιδιαίτεραδύσκολη συγκυρία για την κοινωνία, αλλά και τον κόσμο ολόκληρο. Όλοι μας καλούμαστε να γιορτάσουμε τηγέννηση του Θεανθρώπου, πιο «μαζεμένα», μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα. Είναι όμως η θυσία που όλοι μας πρέπει να κάνουμε και είναι μία θυσία – απόδειξη της αγάπης προς το συνάνθρωπο.

Έχουμε μπροστά μας, μία δύσβατη περίοδο για τους επόμενους μήνες. Το φως άρχισε ήδη να φαίνεται στην άκρη του τούνελ με την έναρξη των εμβολιασμών, όμως η πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας θα είναι για αρκετό ακόμη αναγκαία στις ζωές μας.

Ως δήμος Φαρσάλων, από την πρώτη στιγμή, λάβαμε και συνεχίζουμε να λαμβάνουμε πρωτοβουλίες στήριξης των συμπολιτών μας εκείνων που πλήττονται από τις επιπτώσεις των μέτρων για προστασία από την πανδημία. Για όσο χρειαστεί, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό της κοινωνίας μέχρι να βγούμε στο ξέφωτο.

Γι’ αυτό φέτος το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι επίκαιρο όσο ποτέ. Είναι η αρετή της αγάπης και της αλληλεγγύης. Ας αφήσουμε λοιπόν αυτό το μήνυμα να θριαμβεύσει και ας αντλήσουμε από τη γέννηση του Χριστού τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Χρόνια πολλά σε όλους! Καλά Χριστούγεννα!»