Επιχορήγηση από την Γ.Γ. Αθλητισμού στον Αχιλλέα Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων είναι ένα εκ των τριών αθλητικών σωματείων της Επαρχίας Φαρσάλων που έλαβαν την έκτακτη επιχορήγηση της Γ.Γ.Α. ύψους 2.500 ευρώ (σ.σ. τα υπόλοιπα δυο σωματεία είναι ο Σκοπευτικός Σύλλογος Φαρσάλων και η Γ.Ε. “ΦΘΙΑ”).

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Αχιλλέα Φαρσάλων ευχαριστούν θερμά την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και προσωπικά τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την συγκεκριμένη επιχορήγηση.

Ο Πρόεδρος του Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Νίκος Τσιανάκας σε δήλωση του τόνισε τα εξής: “Ευχαριστούμε θερμά την Γ.Γ.Α και τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη για την σημαντική αυτή ενίσχυση των σωματείων. Η εγγραφή των σωματείων στο μητρώο της Γ.Γ.Α. είναι μια διαδικασία που στόχο έχει την διαφάνεια στον αθλητισμό της χώρας και είναι μια ενέργεια που θα έπρεπε να έχει πραγματοποιηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Βέβαια ακόμη αρκετά σωματεία δεν κατάφεραν να εγγραφούν καθώς η συγκεκριμένη διαδικασία συνέπεσε με την πανδημία και έφερε δυσκολίες στις ενέργειες που έπρεπε να γίνουν από τους αρμόδιους των σωματείων. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια (σ.σ. σχεδόν μια εικοσαετία) λαμβάνει βοήθεια από το κράτος. Αυτά τα χρήματα στις εποχές που διανύουμε είναι άκρως σημαντικά και βοηθούν στο έπακρο τα σωματεία που τα λαμβάνουν.”