Η Γ.Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ”  εγγράφηκε και επίσημα στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες και η Γ.Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ”  είναι και επίσημα εγγεγραμμένη στο μητρώο της ΓΓΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος Βασίλειος Βακάλης και το Δ.Σ. της Γ.Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ” είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, την ένταξη του ιστορικού μας συλλόγου στα επίσημα μητρώα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Γ.Γ.Α).

Η απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης του τμήματος στίβου του σύλλογός μας και η επίσημη εγγραφή από τις 18/12/2020 στο ηλεκτρονικό μητρώο των αθλητικών σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αποτελεί ένα σπουδαίο και συνάμα ιστορικό γεγονός για το κύρος και την ιστορία του Συλλόγου μας .

Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η Γ.Ε. Φαρσάλων “Η ΦΘΙΑ” όλα αυτά τα χρόνια με όλες τις διοικήσεις που έχουν περάσει μέχρι και σήμερα, λειτουργούσε σωστά και νοικοκυρεμένα σε όλους τους τομείς.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου θα συνεχιστεί και στο μέλλον και ο σύλλογός μας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην τοπική κοινωνία του δήμου Φαρσάλων,  αναδεικνύοντας πετυχημένους αθλητές στα αγωνίσματα του στίβου”.