Συρροή Φαρσαλινών για την Χριστουγεννιάτικη αιμοδοσία στην πλατεία

Με αρκετό κρύο και καλό για την εποχή καιρό, πραγματοποιήθηκε χθες, η υπαίθρια αυτή την φορά αιμοδοσία πριν τα Χριστούγεννα, που διοργάνωσε ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων στην πλατεία δημαρχείου στα Φάρσαλα.

Συγκινητική ήταν η προσέλευση από τους Φαρσαλινούς από πολύ νωρίς, οι οποίοι έσπευσαν να δώσουν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν αίμα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη και το χρειάζονται αυτές τις δύσκολες ημέρες, εν μέσω της πανδημίας που έχει ξεσπάσει με τον κορονοϊό. Αξίζει να αναφερθεί η συγκεντρώθηκαν 94 μονάδες αίματος, οι οποίες προωθήθηκαν και παραδόθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Φαρσάλων, είχε μεριμνήσει για όλα πριν την συγκεκριμένη αιμοδοσία, διαμορφώνοντας κατάλληλους χώρους, στην πλατεία δημαρχείου έχοντας ως πρώτο μέλημά του, την ασφάλεια των αιμοδοτών, που σε συνεννόηση με την αιμοδοσία του Γ.Ν.Λάρισας, είχε φροντίσει να λάβει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα (απολύμανση χώρου, αντισηπτικά, χρόνο προσέλευσης αιμοδοτών, αποστάσεις αιμοδοτών).