“Φοράει” τα Χριστουγεννιάτικα η πόλη των Φαρσάλων – Πρωτόγνωρη η φετινή εορταστική περίοδος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, σε αυτά τα παράξενα Χριστούγεννα, εν μέσω πανδημίας, αποκτά ο Δήμος Φαρσάλων.

Σε μία εορταστική περίοδο εντελώς διαφορετική, σε σχέση με το παρελθόν, λόγω της υγειονομικής κρίσης και των περιοριστικών μέτρων που είναι σε ισχύ, με το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς να παραμένει ακόμα κλειστό, τα Φάρσαλα και τα χωριά στολίζονται “φορώντας” γιορτινή διάθεση, που ως στόχο έχει να παραμερίσει την μελαγχολία που προκαλεί η περίοδος της καραντίνας και να προσθέσουν μία νότα χαράς και αισιοδοξίας στους πολίτες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες από υπαλλήλους και συνεργεία της Αντιδημαρχίας ηλεκτροφωτισμού, σε κεντρικές αρτηρίες (Λαρίσης, Λαμίας), οδών του κέντρου, πλατειών της πόλης και των χωριών του δήμου.

Φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις καθώς και η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία δημαρχείου, όπως άλλοτε. Παράλληλα, τοποθετήθηκαν τα ξύλινα σπιτάκια που υπήρχαν και τα άλλα χρόνια και χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα “ενισχύσουν” τον εορταστικό διάκοσμο της πόλης.

Μπορεί τα καταστήματα και οι χώροι εστίασης να είναι κλειστά αυτή την περίοδο, όμως οι ιδιοκτήτες τους φρόντισαν να προσθέσουν και το δικό τους στολίδι, συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα που αρχίζει να φοράει σιγά-σιγά τα καλά του, με την ευχή όλων να επιστρέψει η ζωή στην πρότερη κανονικότητα.

Δείτε φωτογραφίες του ifarsala.gr