H πρώτη Ελληνική Γαλακτοβιομηχανία με πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid Shield

Η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε., έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της και των συνεργατών της, είναι η πρώτη ελληνική γαλακτοβιομηχανία που λαμβάνει την πιστοποίηση CoVid Shield, σε επίπεδο Principal, από τον οργανισμό TÜV AUSTRIA για τη λειτουργία της και τις εγκαταστάσεις της.

Πρόκειται ουσιαστικά για την αναγνώριση και επιβράβευση του συνόλου των πολιτικών πρόληψης και υγιεινής που εφαρμόζει η εταιρεία, από έναν διεθνή οίκο εγνωσμένου κύρους και δεσμεύεται για την πιστή και συνεχή εφαρμογή τους με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.

Επίσης στο σύνολο των αυστηρών μέτρων που ήδη η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. εφάρμοζε στις παραγωγικές της μονάδες, στα εφοδιαστικά κέντρα και στα γραφεία της, ήρθε να προστεθεί και μία νέα, καινοτόμος, διαδικασία πρόληψης, μέσω της χρήσης του Rapid Τest Surface Ag 2019-nCov, από την Ελληνική εταιρία Βιοτεχνολογίας PROGNOSIS BIOTECH A.E., που αφορά τον έλεγχο πολυσύχναστων σημείων και επιφανειών, ώστε να είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή η αξιολόγηση του βαθμού απολύμανσης κοινόχρηστων αντικειμένων και επίπλων. Ο σχεδιασμός, η ανάπτυξη και η παραγωγή των Rapid Test επιφανειών της PROGNOSIS BIOTECH γίνεται με την εφαρμογή αυστηρών συστημάτων ποιότητας (ISO 13475:2016, ISO 9001:2015),

Τέλος, η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τον οφειλόμενο σεβασμό στην καθημερινή μάχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού ενάντια στην πανδημία, έσπευσε ήδη από τον περασμένο Μάρτιο να συμβάλει στον κοινό αγώνα, δημιουργώντας είκοσι (20) πλήρως εξοπλισμένες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε τέσσερα νοσοκομεία της χώρας, ύψους άνω του 1 εκ. ευρώ.

Ο δικός μας δρόμος είναι γεμάτος ζωή, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.