Νέοι χώροι στάθμευσης στο νεκροταφείο και στον ΤΟΕΒ Ενιπέα στα Φάρσαλα

Στη διαμόρφωση δύο νέων χώρων στάθμευσης σε ισάριθμες εισόδους της πόλης προχώρησαν το τελευταίο διάστημα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Φαρσάλων.

Τα συνεργεία αρχικά απομάκρυναν τα υλικά που είχαν εναποτεθεί στο χώρο δίπλα στο νεκροταφείο λόγω της έκτακτης περίστασης με την πρόσφατη θεομηνία και στη συνέχεια προχώρησαν στη διαμόρφωση και τη χαλικόστρωση προκειμένου να μπορούν με ασφάλεια να παρκάρουν οχήματα. Υπενθυμίζεται πως ο συγκεκριμένος χώρος στην είσοδο των Φαρσάλων από Βόλο, χρησιμοποιείται από βαρέα οχήματα «αποφορτίζοντας» έτσι την πόλη.

Αντίστοιχες εργασίες καθαρισμού, διαμόρφωσης και επίστρωσης πραγματοποιήθηκαν και στο χώρο πίσω από το κτήριο του ΤΟΕΒ Ενιπέα, πολύ κοντά στη σκεπαστή αγορά, δίνοντας έτσι μία ακόμη εναλλακτική παρκαρίσματος σε πολίτες που δεν επιθυμούν να εισέλθουν με το όχημά τους μέσα στην πόλη, αλλά κυρίως και κατά τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς τις Τρίτες.

Σε δήλωσή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γούσιας τονίζει πως «παράλληλα με την επούλωση των πληγών από τον «Ιανό» το έργο και ο προγραμματισμός της δημοτικής αρχής συνεχίζεται απρόσκοπτα. Η διαμόρφωση των δύο συγκεκριμένων χώρων στάθμευσης στο νεκροταφείο και τον ΤΟΕΒ υπήρξαν έργα που σχεδίασε, προγραμμάτισε και υλοποίησε η παρούσα δημοτική αρχή, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες σε πάρκινγκ που έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια».