Απολύμανση, καθαρισμός και ενημέρωση στον οικισμό των Ρομά στα Φάρσαλα

Σε εκτεταμένη απολύμανση κοινόχρηστων χώρων, παράλληλα με τις εργασίες καθαρισμού από την υπηρεσία Καθαριότητας προχώρησαν την Πέμπτη συνεργεία του δήμου Φαρσάλων, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας προάσπισης της δημόσιας υγείας.

Επιπρόσθετα, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, μαζί με τους αντιδημάρχους κ.κ. Σοφία Χατζηπλή, Σταύρο Κουκουλιό, Χρήστο Μπασαγιάννη και Δημήτρη Γούσια, βρέθηκαν στο χώρο διανέμοντας ενημερωτικά έντυπα για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Σε δήλωσή του ο κ. Εσκίογλου τόνισε πως «η κατάσταση δυστυχώς είναι κρίσιμη και για τη χώρα μας σε ότι αφορά την πανδημία κι αυτό φαίνεται στα νοσοκομεία μας. Εμείς ως δημοτική αρχή, πράττουμε καθημερινά αυτό που προβλέπεται από τα πρωτόκολλα προστασίας, προκειμένου να περιορίσουμε στο μέγιστο δυνατό ενδεχόμενη διασπορά του κορωνοϊου.

Στο οικισμό των Ρομά έγινε απολύμανση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, παράλληλα με τον τακτικό καθαρισμό που πραγματοποιείται. Η γνώση είναι δύναμη και μάλιστα ζωτικής σημασίας σ’ αυτές τις στιγμές που ζούμε, γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε να ενημερώνουμε διαρκώς τους πολίτες για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να προφυλαχθούν».